Skisser og plantegningerHytta og annekset har jeg tegnet selv ved hjelp av Autodesk Revit.

Det var litt av et puslespill å få alt til å gå opp.  De fleste møblene ble plukket ut allerede under planlegging- og tegneprosessen. Disse er så plassert med korrekte mål i tegningen slik at jeg kunne justere og tilpasset rommet rundt så det ikke ble noen konflikter. På en måte kan man si at hytta ble til rundt funksjon og møblering.

El del av møblene er  plassbygget eller spesialtbestilt på mål for å utnytte plassen optimalt.


Autodesk Revit var tid god hjelp for å plassere vinduer riktig i forhold til lys og utsikt. Både antall vinduer og plassering kan lysmessig simuleres i programmet.  Et fotografi av utsikten kan også legges inn som et bakteppe i tegneprogrammet.

Sluttresultatet er en relativt kompakt hytte, men som føles både romslig og innholdsrik. Det første som møter deg er en romslig gang, dette bidrar med en gang til den romslige følelsen som følger deg videre ut i stua hvor det er luftig og høyt under taket.Hytte 90kvm BTAAnneks 40kvm BTA


Etter 10 år med hytte meldte behovet seg for et anneks/gjestehytte. Både for ekstra bodplass, men også for å huse et gjesterom med sofagruppe og sengeplasser. Greit å la gjester ha et sted å trekke seg litt tilbake når man er mange på hytta samtidig. Annekset vil også få eget bad. På endeveggen blir det en liten vedbod/redskapsbod. Annekset har et bruttoareal (BTA) på 40kvm.