Anneks på hytta

Anneks på hytta

Etter 10 år med hytte meldte behovet seg for et anneks/gjestehytte. Fint å ha et sted hvor man kan trekke seg litt tilbake når man er mange på hytta samtidig, eller hvor tenåringer kan ha venner på besøk. Hovedhytta har bare ett bad og litt dårlig med bodplass, så det sto også høyt på prioriteringslisten for annekset. Annekset ble til slutt på romslige 40kvm og huser nå alt som sto på ønskelisten og litt til. 

Klikk på bildene for større utgave. Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden.

Gjesterom i anneks

Interiøret i annekset er holdt i samme lune stil som hovedhytta. Treverk er i fokus, materialer og farger spiller på lag med naturen utenfor. Allrommet er inspirert av en luksus hotellsuite med kontinentalseng, sofagruppe, hvilestol, skrivebord med kaffemaskin og minibar, samt vegghengt TV.

Klikk på bildene under for større versjon.

Bad i annekset
Hobbyrom og utvendig vedbod

4 kommentarer til «Anneks på hytta»

  1. Hi, beautiful job 👍 could u tell me the name of the color stain on the walls…I love it…thanks

  2. Hej!

    Vad vackert du har gjort. Jag förstod av ovanstående kommentar att betsen på väggarna heter Mokka, men du har lite mörkare på lister och dörrar. Vad heter den? Är det också Jotun?

    1. Beisen på listverk og dører er den samme. Jotun Mokka. Dørbladet har fått ett fyldig strøk beis og treverket i dørbladene var tørrere enn panelet på veggene, så det trekker mere beis og blir litt mørkere. Listene har fått to strøk beis for å matche dørbladene. Det samme har fotlistene mot gulvet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *