VEGGBILDER

Veggbilder

Jeg selger bilder du kan henge på veggen. Motivene er hentet fra områdene rundt Beitostølen og Jotunheimen. Har du hytte i Valdres vil nok dette kle veggen godt og du får noe som ikke alle andre har.

Bildene er tatt med Nikon D810 eller Nikon Z7 MKII, samt god optikk. Dette gir høy kvalitet og detaljerte bilder som egner seg for trykk i større formater.

Jeg kan levere veggbilder både på lerret med blindramme, akrylglass og på aluplate. Sort/hvitt bilder gjør seg veldig godt både på lerret og aluplate. Fargefoto ser best ut på lerret eller akrylglass. Lerret er matt med litt struktur og akrylglass har helt blank overflate. Alu-plate er matt og passer veldig godt til sort/hvitt bilder.

Har du en Samsung The Frame TV er det flott å kle veggen rundt TV’en med bilder som matcher rammen. Samsung har en ramme i brun tre-imitasjon som passer godt på en hytte.

Størrelsen på veggbildene velger du selv. Leveringstid for er normalt 1 uke for lerret og 2-3 uker for akrylglass og alu-plate trykk. Prisen kommer ann på størrelse og om det er lerret eller aluplate du ønsker. Se priseksempler under. 20% rabatt om du bestiller flere bilder.

Flammebehandlet rustikk ramme rundt bilde på aluplate kan også leveres som tillegg, men leveringstiden er lengre da det er noe jeg lager når jeg er på hytta.

Om noen vil se hvordan dette faktisk ser ut kan det avtales visning av eksempler. Visning kan skje både på hytta i Ulvhild Hyttegrend like ved Beitostølen eller hjemme på Skedsmokorset.

Her er noen priseksempler. Send forespørsel nederst på denne side med ønsket mål og type trykk.

MÅLTRYKKOVERFLATEPRIS
100 x 60Foto på lerret m/blindramme og opphengMatt3200kr
100 x 60Foto på alu-plate m/veggfesteMatt3800kr
100 x 50Foto på akrylglass m/veggfesteBlank4300kr

Her er noen bilder som egner seg godt på hytteveggen. Bildene leveres uten logo/vannmerke.

Ta kontakt for detaljer og pristilbud