Jeg vant hytteprisen 2020

Jeg vant Hytteprisen 2020, en konkurranse som arrangeres av trelastprodusenten Bergene Holm i samarbeid med Aftenposten Hyttemagasinet. Formålet med konkurransen er å fremme god bruk av tre, samt premiere og hedre små og store byggeprosjekter som er til inspirasjon for andre. Bergene Holm deler ut inspirasjonspriser i flere klasser. Min søknad var i klassen for hytter og mitt bidrag var annekset som jeg akkurat hadde bygget. Her ser du bilder fra prisutdelingen og fra prosjektet.

Foto: Aftenposten Hyttemagasinet

I løpet av våren 2020 ble det presentert finalister. Det var mange andre flotte og inspirerende prosjekter. Avstemningen besto av en fagjury og stemmer fra publikum. Jeg fikk desidert flest publikumsstemmer så takk til alle dere som stemte på meg 😀

JURYENS BEGRUNNELSE
Mange opplever plassmangel i norske hytter, oftest når man har gjester og flere barn under samme tak. Det funksjonelle annekset løser plassbehovet og er samtidig et lekkert tilbygg på tunet. 

Annekset skaper et helhetlig inntrykk sammen med hovedhytta. Det flotte interiørvalget i annekset lager også en lun og delikat atmosfære.

Juryen fremhever også at de funksjonelle romløsningene er fremtredende og vitner om et nøye planlagt byggeprosjekt.

Du kan se flere bilder og lese om mitt anneks prosjekt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *